Huren via Tameling Verhuur

Een zoektocht naar een nieuwe huurwoning is een tijdrovende bezigheid. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning – gestoffeerd en/of gemeubileerd – dan kunnen wij U daarbij helpen.

Wij hebben continu verschillende woningen beschikbaar vanuit ons beheer, variërend van appartement tot villa, gestoffeerd of compleet gemeubileerd. De gestoffeerde woningen zijn ideaal om bijvoorbeeld een periode te overbruggen na verkoop van uw huis. Bij compleet gemeubileerde woningen kunt u denken aan compleet ingerichte (hotel) appartementen, vaak ideaal voor expats.

U kunt uw wensen bij ons kenbaar maken bij de inschrijving. Inschrijven bij Tameling Verhuur is geheel gratis en vrijblijvend. Eenmaal ingeschreven blijft u automatisch (via de e-mail) op de hoogte van nieuw aangeboden woningen bij Tameling Verhuur.

Mochten uw wensen niet aansluiten op ons actuele aanbod, dan kunnen wij ook voor u bemiddelen via ons uitgebreide netwerk met collega-makelaars en bemiddelaars.

Wanneer u uiteindelijk een woning wilt huren, is het belangrijk om te weten dat wij standaard van u nodig hebben:
-kopie paspoort
-kopie recente salarisstrook
-werkgeversverklaring of kopie arbeidscontract
Voor alle huurwoningen is een borgsom verschuldigd gelijk aan 1 maandhuur.

Wanneer een bedrijf (bv. uw werkgever) de woning huurt, hebben wij een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig en een kopie legitimatie van de tekeningsbevoegde.

Op onze website doorzoekt u ons aanbod van de woningen en kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een bezichtiging. Het vinden van een voor u geschikte woning kan erg lastig zijn, laat ons u er daarom bij helpen. Schrijf uzelf in als woningzoekende zodat u van alle opties gebruik kunt maken en op de hoogte blijft van nieuwe huurwoningen!