Ons verhaal

Enkele jaren geleden (2014) oriënteerde wij ons op de woningmarkt, tijdens het bezichtigen van een huurwoning in Katwijk verbaasde wij ons over de gebrekkige wijze waarop wij werden 'geholpen' bij deze zoektocht. Daar ontstond bij ons het idee: "dit zouden wij anders doen".

Wonen is namelijk één van de eerste basisbehoefte van mensen, het is niet zomaar een product dat je aanschaft, het is je thuis dat je zoekt. Belangrijk daarbij is dat wij als bemiddelaar ons inleven in de wensen en behoefte van mensen die bij ons komen. Dat geldt niet alleen voor de wensen van de woningzoeker maar ook zeker voor die van de verhuurders. Wij als Tameling Verhuur richten ons op 'de juiste match' tussen huurder en verhuurder. Uit ervaring weten we hoe essentieel deze match is, het managen van verwachtingen en oog hebben op de toekomst maakt dat wij bouwen aan vruchtbare lange termijn relaties met onze (ver)huurders. Als resultaat zien we dat we jaar over jaar sterk groeien in het aantal transacties, in 2018 zijn we zelfs 300% gegroeid. Dit succes hebben we natuurlijk niet alleen te danken aan onszelf, de samenwerking met collega makelaars in de regio is onmisbaar. 

We hebben plezier in ons werk. Het is geweldig om te zien hoe blij we mensen kunnen maken met onze dienstverlening. Van zorgen uit handen nemen toto mensen op weg helpen in onbekende situaties, dat is waar ons vak om draait.

Danny & Marijke Tameling