For rent: De Klok, 2231 DW Rijnsburg

€1,983 /mo

Description

Leven in luxe en comfort, dat is wonen in senioren wooncomplex Calla. Als onderdeel van woonwijk De Bloem in Rijnsburg bied Calla met haar 98 luxe full-service huurappartementen een uniek concept! Ouder worden maar helemaal voorbereid op de toekomst? Dan vind u hier alles waar u naar op zoek bent! Wilt u hier voor een korte periode of vakantie genieten van al deze faciliteiten? Dan is dit short-stay appartement precies wat u zoekt.

Short-Stay Appartementen
Calla kent 2 zogenoemde short-stay appartementen welke voor korte perioden te huur worden aangeboden. Deze huurperiode kan bestaan uit minimaal 1 maand tot maximaal enkele maanden. De woning aan De Klok 405 is uitgevoerd als 2-kamerappartement.

Alle woningen zijn uitgevoerd met standaard een luxe keuken uitgevoerd met een composiet werkblad en voorzien van koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. Ook de badkamer is compleet. Een luxe, sfeervolle ruimte afgewerkt tegelwerk in warme taupe-tinten. De badkamer is afgewerkt met een wastafel, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en (tweede) toilet. Alle woningen zijn uitgevoerd met een kluis voor het bewaren van uw persoonlijke bezittingen.

Calla kent een aantal bijzondere faciliteiten die door alle bewoners kunnen worden gebruikt.

Binnentuin
Op de eerste verdieping (entree) is de ‘’Binnentuin’’ gelegen. Hier treft u een koffiecorner en gezellige huiskamers waar u met uw medebewoners kunt bijkletsen, een krantje kunt lezen of spelletje kunt spelen. Daarnaast zijn op de binnentuin de volgende faciliteiten aanwezig:
- Schoonheidsspecialiste
- Kapster
- Wasserette
- Postboxen
- Spreekkamers (2x)
- Receptiebalie
- Logeerkamers (2 stuks) welke gehuurd kunnen worden voor bezoekers
- Openbare toiletgroepen

Kookstudio
Op de tweede verdieping is de kookstudio gelegen. Hier kunt u, samen met uw medebewoners, een maaltijd koken, biljarten, film kijken in de huisbioscoop of genieten op het riante zonneterras.

Wellness
Op de begane grond van het gebouw is de Wellness gelegen. Deze bestaat uit een luxe afgewerkt zwembad, fitness, sauna en turks stoombad. Deze faciliteiten zijn te gebruiken door alle bewoners van woonwijk De Bloem.

Parkeergarage
Onder het gebouw is de centrale parkeergarage gelegen die parkeren aan het oog onttrekt. Gedurende de huurperiode is een parkeerplaats in de huurprijs inbegrepen.

Description

Huurvoorwaarden
De appartementen in Calla kunnen slechts worden verhuurd aan huurders met een minimale leeftijd van 50+. De huurprijs is exclusief € 75,00 reserveringskosten en € 100,00 eind-schoonmaak.

Features

Offer
Reference number 00057
Asking price €1,983 per month (incl. service costs, incl. gas, incl. water, incl. electricity, furnished, upholstered)
Deposit €1,983
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance Immediately
Offered since 26 October 2018
Last updated 26 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 63 m²
Content 170 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Number of balconies 1
Outdoors
Location Residential area
Near highway
Near public transport
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Please contact me

Recently viewed