Verhuren via Tameling Verhuur B.V.

Is het vinden van een huurder lastig?

Nee, het vinden van een huurder is ook voor u als verhuurder heel eenvoudig, de vraag naar woonruimte is immers vele malen groter dan het huidige woning aanbod. De werkelijke uitdaging ligt in het vinden van de juiste huurder. Een betrouwbaar persoon selecteren wiens woonwensen volledig aansluiten op die van u, dat is onze missie.  

Met een strikt procesmatige aanpak en gezonde nieuwsgierigheid doen wij uitgebreid onderzoek naar de persoon. Ook de inzet en participatie van een aspirant huurder bij de selectieprocedure is van groot belang. Uit dit proces vloeien vaak 2-3 kandidaten voort waaruit u uiteindelijk een persoonlijke keuze kunt maken. Zo heeft Tameling Verhuur de afgelopen jaren honderden huurders weten te selecteren met een bijna 100% tevredenheid.

De sleuteloverdracht

Gefeliciteerd, u heeft een uitstekende keuze gemaakt en bent blij met uw huurder. Hoe houden we dit gevoel vast? Het is aan ons de taak de gemaakte afspraken tot in detail vast te leggen. Om te beginnen doen wij eerst de screening van de financiële betrouwbaarheid van uw huurder, die wordt getoetst via diverse instanties, als de lichten op groen staan stellen wij de huurovereenkomst op volgens de richtlijnen van onze brancheorganisatie VBO. Niet alleen de financiële verplichtingen of huurtermijn ook zaken als omgangregels en huisregels worden hierin opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet en de betaling van borg en 1 maand huur zijn betaald zorgen wij voor de sleuteloverdracht. Op de dag van de zogeheten incheck/ sleuteloverdracht maken wij een compleet rapport op van de actuele staat van het gehuurde, elke ruimte wordt omschreven, beoordeeld en op foto vastgelegd, ook de meterstanden worden opgenomen. 

We laten geen zaken tot de verbeelding over met als doel dat er in toekomst nooit geschil ontstaat over verantwoordelijkheden. Het resultaat over de jaren heeft bewezen dat deze werkwijze aansluit op ons streven naar 100% tevredenheid van begin tot einde.