Huren via Tameling Verhuur B.V.

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning in Katwijk of omgeving? Dan ben je bij Tameling Verhuur aan het juiste adres. Vanuit ons beheer krijgen wij regelmatig diverse woonruimtes beschikbaar, variërend van appartement tot eengezinswoning, gestoffeerd of compleet gemeubileerd.

Werkwijze 

Wanneer je tussen ons aanbod een interessante woning hebt gezien dan kun je een afspraak maken voor een bezichtiging. Zoals je wellicht hebt gemerkt is de woningmarkt momenteel erg gespannen en de vraag naar huurwoningen groter dan het aanbod, het kan zo zijn dat er zoveel aanvraag is dat wij genoodzaakt zijn een voorselectie te maken alvorens er bezichtigingen kunnen plaatsen vinden. Wil je serieus kans maken op een huurwoning schrijf je dan vrijblijvend en kosteloos in.

Huurwoning gevonden?  

Wanneer je uiteindelijk een woning wilt huren is het belangrijk om te weten dat wij standaard van jou nodig hebben:

  1. kopie identiteitsbewijs* (voorkeur reisdocument)
  2. kopie recent salarisstrook* (laatste 3 maanden)   
  3. arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
  4. voor alle huurwoningen is een borgsom verschuldigd gelijk aan 1 of 2 maand(en) huur
  5. wanneer een bedrijf (bijv. uw werkgever) de woning huurt hebben wij een uitreksel van de Kamer van Koophandel nodig en een kopie legitimatie van de tekeningsbevoegde

 

Zoekopdracht

Het vinden van een voor jou geschikte woning kan binnen de huidige markt erg lastig zijn, laat ons jou er daarom bij helpen. Als jouw wensen niet aansluiten op ons actuele aanbod kunnen wij voor jou pro-actief gaan zoeken en bemiddelen via ons uitgebreide netwerk met collega-makelaars.

 *graag verwijzen wij u naar onze privacyverklaring inzake genoemde bijzondere persoonsgegevens.