Vastgoed beheer

Naast het verhuren van woningen bieden wij u als eigenaar ook de mogelijkheid uw vastgoed bij ons in beheer te geven. Zo geniet u van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijk naar heeft. Tegen een aantrekkelijk tarief nemen wij u alle zorg uit handen, van het innen van de huur tot het technische onderhoud beheer. Dankzij onze prettige samenwerking met vaste aannemers, loodgieters en schilders zijn wij in staat snelle en degelijke service te leveren waarmee wij een hoop regelwerk besparen.

Tameling Verhuur biedt een compleet dienstenpakket aan: technisch-, financieel- en totaal beheer. Omdat de wensen van iedere eigenaar anders zijn is het belangrijk dat u zelf aangeeft van welke diensten u gebruik wenst te maken. De courtage wordt hierop aangepast maar zal nooit hoger zijn dan 6%. U betaalt het percentage alleen over de huur die wij ook daadwerkelijk hebben geïncasseerd.

Heeft u belangstelling? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor om uw specifieke wensen met ons door te nemen.