Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed interessant, tja maar waar begin ik?

Het beleggen in vastgoed is een hot item. “Een huisje kopen en snel verhuren biedt in tegenstelling tot het oude vertrouwde sparen tenminste nog iets op, toch”!? Het antwoord op die vraag is niet per definitie; “ja”. De huizenprijzen staan op recordhoogte, het bezitten van vastgoed brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee en de echte vraag is of er na al uw investeringen wel het gewenste rendement uitkomt. 

Hoe zorgt u ervoor dat u optimaal kunt profiteren van uw vermogen tegen een realistisch rendement dat op de toekomst is voorbereid?

Daar is niet alleen actuele marktkennis voor nodig maar ook ingang tot deze overspannen huizenmarkt. Wij hebben op dit moment tussen de 60-70 vastgoedobjecten in onze beheer portefeuille, werken nauw samen met particuliere en bedrijfsmatig investeerders die geregeld wisselen van objecten en zitten dus midden in het speelveld waar u graag deel van uit wilt maken.

Wij kunnen u adviseren en op weg helpen met een persoonlijk stappenplan zodat u met volle vertrouwen kunt genieten van uw investering.