Snel zoeken

MEDEDELING: MAATREGELEN M.B.T. COVID-19

In verband met het Coronavirus en in lijn met de vanuit de overheid genomen maatregelen, nemen wij als Tameling Verhuur BV ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om onze klanten en medewerkers te beschermen en mede te proberen de verspreiding van het virus te beperken, hebben wij daarom bijgaande maatregelen getroffen.

  • Het kantoor is geopend tijdens onze gebruikelijke kantoortijden. Echter, een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Wij verzoeken u om voor het maken van een afspraak eerst telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.
  • Alle fysieke afspraken beperken wij tot het minimum. Per afspraak bepalen wij in overleg met de klant de urgentie van de afspraak en zullen daar naargelang de afspraken naar acteren.
  • Gaan fysieke afspraken door, dan schudden wij geen handen, kom met maximaal 2 personen en houdt gepaste afstand tijdens het overleg.
  • Wij vragen kijkers om hun afspraak af te zeggen als zij zich niet lekker voelen, verkoudheidsklachten of symptomen van Corona hebben. Dit kan dus leiden tot een last-minute afzegging van gemaakte afspraken.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan contact met ons op via info@tamelingverhuur.nl  of via 071-4017695. Wij danken u voor uw begrip.