Huren via Tameling Verhuur B.V.

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning in Katwijk of omgeving? Dan bent u bij Tameling Verhuur aan het juiste adres. Vanuit ons beheer krijgen wij regelmatig diverse woonruimte beschikbaar, variërend van appartement tot eengezinswoning, gestoffeerd of compleet gemeubileerd.

Werkwijze 

Wanneer u tussen ons aanbod een interessante woning heeft gezien dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Zoals u wellicht heeft gemerkt is de woningmarkt momenteel erg gespannen en de vraag naar huurwoningen groter dan het aanbod, het kan zo zijn dat er zoveel aanvraag is dat wij genoodzaakt zijn een voorselectie te maken alvorens er bezichtigingen kunnen plaatsen vinden. Wilt u serieus kans maken op een huurwoning schrijf u dan vrijblijvend en kosteloos in.

Huurwoning gevonden?  

Wanneer u uiteindelijk een woning wilt huren is het belangrijk om te weten dat wij standaard van u nodig hebben:

  1. kopie identiteitsbewijs* (voorkeur reisdocument)
  2. kopie recent salarisstrook* (laatste 3 maanden)   
  3. arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
  4. voor alle huurwoningen is een borgsom verschuldigd gelijk aan 1 maand huur
  5. wanneer een bedrijf (bijv. uw werkgever) de woning huurt hebben wij een uitreksel van de Kamer van Koophandel nodig en een kopie legitimatie van de tekeningsbevoegde

 

Zoekopdracht

Het vinden van een voor u geschikte woning kan binnen de huidige markt erg lastig zijn, laat ons u er daarom bij helpen. Als uw wensen niet aansluiten op ons actuele aanbod kunnen wij voor u pro-actief gaan zoeken en bemiddelen via ons uitgebreide netwerk met collega-makelaars. Deze zoektocht is op basis van 'no cure, no pay', pas op het moment dat wij een geslaagde bemiddeling tot stand hebben kunnen brengen, en de woning is niet uit eigen aanbod, zijn hier kosten aan verbonden.

 *graag verwijzen wij u naar onze privacyverklaring inzake genoemde bijzondere persoonsgegevens.